Pământul va fi LOVIT, MIERCURI, de o FURTUNĂ SOLARĂ. Pagubele pot ajunge la 2000 de miliarde EURO. AVERTISMENT GLOBAL

13 martie, 2018

Astronomii de la agenția americană NASA au făcut un anunț îngrijorător acum câteva săptămâni spunând că Pământul va fi lovit de o furtună solară. Acest lucru urmează să se întîmple miercuri, anunță oamenii de știință. Efectul acesteia ar putea fi puternic resimțit de către sateliții de comunicații și ar putea afecta și rețelele electrice. În funcție de intensitatea acesteia, pagubele pot ajunge la o sumă colosală.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Elon Musk va primi acţiuni Tesla de 2,6 miliarde de dolari, dacă va respecta obiectivele stabilite

Acţionarii au aprobat acordarea unui pachet uriaş de beneficii în acţiuni pentru directorul general Elon Musk, în valoare estimată la 2,6 miliarde de dolari, care este considerat cel mai mare

Ziua și "croșeul" » Burleanu, noi dezvăluiri devastatoare despre Lupescu: "FRF a fost prejudiciată cu aproximativ 4 milioane euro! Lupescu era stăpânul absolut al acestui sistem, peste Mircea Sandu"

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a prezentat azi noi dezvăluiri despre Ionuț Lupescu, contracandidatul său la alegerile din 18 aprilie. Șeful FRF continuă să prezinte noi date despre

NINSOARE PORTOCALIE! Fenomenul FOARTE RAR care ar putea ajunge și în ROMÂNIA

Meteorologii anunță că am putea vedea ninsoare portocalie în România. Un nor de nisip din Sahara ar putea ajunge și în țara noastră.

Avertisment NAȚIONAL dat de o VEDETĂ. Păcăleala GLOBALĂ care te lasă fără câteva SUTE de EURO într-un MINUT

Mircea N. Stoian și-a anunțat fanii pe pagina sa de socializare că este posibil ca ei să fie păcăliți, în urma unor apeluri pierdute pe telefon din țări îndepărtate.

Curs BNR: Euro la un nivel record, francul a depășit pragul de 4 lei

Leul a scăzut joi, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, francul elvețian și lira sterlină, dar a crescut în raport cu dolarul.