Orban, reales la conducerea Fidesz. Premierul ungar a promis să-şi transforme „ireversibil“ ţara

13 noiembrie, 2017

Viktor Orban a promis duminică să-şi transforme ţara în mod „ireversibil“ în noul mandat de patru ani la conducerea Guvernului ungar, un mandat care urmează să fie consfinţit la alegerile parlamentare din primăvara anului viitor.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Mircea Badea: „L-aș băga pe ORBAN la PUŞCĂRIE pe viață”

Mircea Badea, l-a criticat pe Ludovic Orban pentru afirmațiile și prezența sa la dezbaterea GDS. Liderul PNL a susținut că Mugur Ciuvică, președintele GIP, este „turbat”.

Premierul libanez s-a întors și țară și și-a retras DEMISIA

Premierul libanez Saad Hariri și-a „suspendat temporar” demisia surpriză, pe care a anunțat-o în timpul vizitei sale în Arabia Saudită, acum două săptămâni.

Premierul Hariri s-a întors în Liban şi a anunţat că-şi suspendă demisia

Premierul libanez Saad Hariri, care s-a întors marţi la Beirut pentru prima dată de când a demisionat din funcţia de prim-ministru al Libanului, în 4 noiembrie, şi şi-a aruncat ţara într-o

EXCLUSIV Continuă haosul la Dinamo: conducerea a uitat de jucători

La Dinamo continuă să fie ceață după ședința dintre conducerea echipei și Vasile Miriuță, în urma căreia s-a decis ca acesta să continue pe banca echipei roș-albe. (Detalii aici)

Secret Santa la nivel naţional organizat în Noua Zeenlandă. Premierul nu a ratat ocazia

Primul ministru din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a vrut să contribuie la răspândirea bucuriei de Crăciun şi a anunţat că se va alătura celor 4000 de conaţionali care s-au înscris pentru