Opel Crossland X, cel mai sigur dintre noile crossovere de clasă B

12 ianuarie, 2018

Euro NCAP a anunțat premiile „Cel mai bun din clasa sa în 2017” și Opel Crossland X, crossoverul din segmentul B, a fost declarat câștigător la categoria sa. În cadrul clasamentelor de siguranță publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecția adulților, protecția copiilor, protecția pietonilor și sistemele de asistență pentru siguranță.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

ÎCCJ: noile completuri de 5 judecători, trase la sorţi astăzi

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie organizează, astăzi, o nouă tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători valabile pentru anul 2018.

GSP LIVE // VIDEO Povestea bătăii dintre doi steliști, chiar pe teren: "Eu am greșit, l-am lovit"

Vasili Hamutovski (40 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Bielorusul a vorbit despre conflictul fizic avut cu Adrian Neaga în 2005, când cei doi erau colegi la

Bloomberg. Bomba dintre NATO şi Rusia „a început să ticăie“ în Balcani

Centrul luptei pentru influenţă dintre NATO şi Rusia riscă să devină Bosnia şi Herţegovina, cel mai fragmentat stat din Balcani, scrie Bloomberg.

Unul dintre cei mai controversați politicieni ai Europei aprinde lumânări în fiecare noapte. Motivul este incredibil

A devenit celebru pentru petrecerile în compania unor femei cu jumătate de secol mai tinere ca el, dar și pentru stilul informal în care a condus și a reprezentat în exterior guvernul italian.