Oil Terminal, profit net în scădere cu 67%, în 2017

13 februarie, 2018

Oil Terminal a realizat un profit net în 2017, în scădere cu 66,9% comparativ cu 2016, de peste 5,09 milioane lei, reiese din rezultatele financiare preliminate publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Un terminal al aeroportului din Budapesta a fost temporar închis, din cauza unui container care conţinea un izotop

Un terminal al aeroportului din Budapestea a fost închis, miercuri seară, pentru o perioadă scurtă de timp, din cauza unui container supraîncălzit în care se afla un izotop, a declarat un

Compania din România care a anunțat un profit mai mare de peste 26 de ori

Electrica a raportat un profit net mai mare de peste 26 de ori în primul semestru din acest an

VESTE proastă pentru toți românii. BNR face ANUNȚUL . URMEAZĂ: „O scădere a salarilor mai redusă față de așteptările salariaților, alături de o creștere mai mare a prețurilor”

Din cel mai recent Raport asupra inflației realizat Banca Națională a României (BNR) reiese, dacă se ia în calcul un scenariu privind evoluția ratei anuale a inflației, o scădere puternică a

PANICĂ pe un aeroport din Berlin. Autoritățile au hotărât închiderea unui terminal. Cauza este ȘOCANTĂ

Un incident inedit s-a petrecut marți pe aeroportul Schönefeld din Berlin când într-un bagaj a fost depistat un obiect suspect.

A doua zi consecutivă de scădere pentru ROBOR. De ce a scăzut brusc indicele

Indicele Robor la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la 3,36%, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României.