Oamenii de ştiinţă pot privi, în sfârşit, în bucătăria fierbinte a Universului

30 august, 2012

Un telescop spaţial a descoperit milioane de masive găuri negre şi galaxii extreme, fierbinţi.Descoperirea aparţine telescopului NASA  Wide-Field Infrared Survey Explorer (Wise).Wise poate "vedea" pentru prima oară unele dintre cele mai stălucitoare obiecte din Univers, dincolo de praful cosmic.Descoperirea va ajuta astronomii să înţeleagă mecanismul prin care se nasc galaxiile şi găurile negre.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Oamenii care produc berile preferate ale românilor (P)

Ursus Breweries înseamnă cele mai iubite mărci de bere din România, iar acest portofoliu puternic a fost dezvoltat de oamenii noștri; ei sunt avantajul nostru cel mai durabil.

Iohannis ATACĂ din nou Guvernul. Sunt implicați și oamenii de afaceri: „Există îngrijorări”

Președintele Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a critica din nou Guvernul, după ce a efectuat o călătorie cu trenul, la o dezbatere care a avut loc la Ploiești.

Iohannis: Două lucruri îi sperie pe oamenii de afaceri: impredictibilitatea legislativă şi şpăgile

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, la Ploieşti, că oamenii de afaceri sunt speriaţi cel mai mult de impredictibilitatea fiscală şi de şpăgi, şeful statului arătând că

Parlamentarii britanici au decis prin lege că animalele nu simt durerea şi frica, contrazicând oamenii de ştiinţă

Deputaţii britanici au decis că animalele nu simt durerea şi frica, conform unui vot exprimat luni şi denunţat de organizaţiile pentru protecţia animalelor.

Un cuplu din SUA a dat în judecată Poliția după ce oamenii legii i-au reținut, confundând hibiscusul cu marijuana

Un cuplu din Pennsylvania, Statele Unite, a dat în judecată poliţia şi o companie de asigurări după ce un agent al acesteia din urmă şi oamenii legii ar fi confundat plantele de hibiscus pe