O țară comunistă izolată permite populației accesul la Internet! Există însă un șiretlic

06 decembrie, 2018

O țară comunistă, izolată până acum de restul lumii, urmează să beneficieze de acces la internet, cel puțin pe telefonul mobil. Cu toate acestea, conducerea statului a avut grijă să limiteze totuși acest privilegiu printr-un preț crescut al serviciului oferit.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Simona Halep a revenit în țară: „Nu contează momentan clasamentul WTA, doar la sfârșit de an o să conteze"

Simona Halep a revenit în România după 9 meciuri în două săptămâni. Halep a evoluat în turneele de la Doha si Dubai fără un antrenor și sportiva a lăsat să se înțeleagă că nici nu

Alertă. Venezuela rămâne o ţară fără populaţie. Milioane de oameni fug văzând cu ochii

Nu mai puţin de 3,4 milioane de venezueleni au fugit din ţară de la începutul crizei economice şi politice iar fluxul plecărilor nu se diminuează, a avertizat vineri ONU.

ORDINUL a fost dat! Ecaterina Andronescu A ÎNCEPUT RĂZBOIUL cu școlile. Nu există cale de scăpare. News alert

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, că a fost declanșată procedura de control asupra tuturor școlilor postliceale sanitare. Totul a pornit de la scandalul unei diplome

CREŞTE PENSIA ÎN ROMÂNIA. Ministrul Muncii a lansat anunţul. Totuşi, există nişte condiţii. News alert social

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț important pentru pensionari. În anumite condiții, aceștia vor putea obține o creștere a pensiei. Este vorba despre o compensare.

O cântăreață a apărut GOALĂ pe internet. NIMIC nu îi mai spală RUȘINEA - Foto din INTIMITATEA PATULUI

Nicole Scherzinger, o cântăreață în vârstă de 40 de ani, a provocat cel mai mare scandal media de până acum. A apărut goală pe internet, într-un video filmat chiar de ea.