Noul Cod Rutier: circulaţia interzisă iarna, fără cauciucuri speciale şi lanţuri

25 octombrie, 2010
Vezi si: "Noul Cod Rutier prevede deja obligarea tuturor şoferilor de a-şi echipa maşinile, indiferent de categorie, cu cauciucuri de iarnă", a declarat pentru gândul comisarul şef Lucian Diniţă, şeful Direcţiei de Poliţie Rutieră din IGP. "Va fi interzisă circulaţia pe drumurile publice cu maşini neechipate corespunzător pentru sezonul rece. Sunt avute în vedere cauciucurile de iarnă, dar şi lanţurile sau materialele antiderapante. Măsura este foarte bună, pentru că vor fi evitate foarte multe accidente rutiere provocate de lipsa echipării adecvate dar şi blocajele de drumuri create de astfel de evenimente. Noile prevederi au fost introduse în proiectul legislativ de către parlamentarii din Comisia de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor".
Trebuie sa mai citesti

Vom ÎNGHEȚA în case la IARNĂ. ALERTĂ SOCIAL

Sindicaliştii de la Termocentrala Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, avertizează că stocul de cărbune este de aproximativ 3.000 de tone, cantitate care, în condiţii de iarnă,

IRONII fără margini! Reacția lui Traian Băsescu la ce se întâmplă acum în PSD! “Focar de pestă”

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la

Marian Ivan, fost golgheter al României, este noul director general al clubului Colțea 1920 Brașov și al Academiei Celta Brașov.

Marian Ivan, fostul golgheter al României, a acceptat oferta clubului de sub Tâmpa și va conduce activitatea echipei care în sezonul 1927-1928 a cucerit titlul de campioană a

Marian Ivan, colegul de cameră al lui Hagi la CM '94, este noul director general al clubului Colțea 1920 Brașov și al Academiei Celta Brașov.

Marian Ivan, 49 de ani, a acceptat oferta clubului de sub Tâmpa și va conduce activitatea echipei care în sezonul 1927-1928 a cucerit titlul de campioană a României la fotbal.

Noul loc pe care îl ocupă naționala României, în clasamentul FIFA. Surpriză în fruntea ierarhiei mondiale

Noul clasament FIFA Coca-Cola a fost publicatt astăzi. Potrvit acestuia, selecționata „tricoloră” ocupă cel mai bun loc din 2016 încoace.