Nostradamus A PREZIS DISPARIŢIA avionului MH370 - Malaysia Airlines

11 octombrie, 2018

Faimosul profet francez cunoscut și sub numele de Nostradamus, a prezis dispariția zborului MH370 de la Malaysia Airlines. Cheia pentru a descoperi, în sfârșit, zborul MH370, care a dispărut în 2014, ar putea fi ascuns într-un pasaj criptat scris de Nostradamus în anul 1556.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

DEZASTRUL economic al României a fost PREZIS de la TRIBUNA Parlamentului: „S-a mai întâmplat în România acest lucru în anul 2008”

Fostul premier Victor Ponta a atras atenția, miercuri, în plenul Parlamentului, că bugetul pe 2019 are drept bază prognoze nerealiste privind creșterea economică, inflația și deficitul.

CATASTROFĂ la nivel MONDIAL. DISPARIŢIA insectelor de pe PĂMÂNT este o cruntă REALITATE

Cercetători din toată lumea au ajuns la o singură concluzie foarte tristă. Ei susţin că 40 % din speciile de insecte vor dispărea în următorii ani. Vestea este alarmantă cu atât mai mult cu

Familia pilotului avionului în care se afla Emiliano Sala face un apel disperat: „Nu-l putem lăsa singur acolo”

Familia lui David Ibbotson insistă să se continue căutările pentru a găsi și corpul pilotului. Soția și fiica lui cer ca acele căutări efectuate pe fundul apei pentru Sala să fie

CAUZA care ar fi dus la PRĂBUȘIREA avionului în care se afla Emiliano Sala: „Pilotul nu a pierdut total controlul aeronavei”

David Learmount, fost instructor de zbor și actual specialist la Flight Global, a declarat că prăbușirea avionului lui Emiliano Sala a fost cauzată de gheața depusă pe aripi.

Pilot de la American Airlines: BEAT MORT la bordul avionului. Cum a reacţionat COMPANIA

S-a întâmplat în Marea Britanie, pe aeroportul din Manchester, unde un pilot de la American Airlines a fost oprit înainte de plecare fiindcă se afla într-o evidentă stare de beţie. Bărbatul a