NEWS ALERT. Protestatarii din două tabere SE BAT în Barcelona, aruncând cu scaune unii în alții

12 octombrie, 2017

Două grupuri de protestatari s-au bătut în centrul Barcelonei, în timpul unor manifestații unioniste la care au participat câteva mii de oameni.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Siria: Un avion de vânătoare american F-22 a tras cu rachete de iluminare către două avioane de vânătoare ale Rusiei

Avioanele de vânătoare ale Statelor Unite au tras cu rachete de iluminare către două avioane ruseşti după ce acestea din urmă au pătruns în spaţiul aerian controlat de către Pentagon, a

O cunoscută bancă DISPARE din România! Care este prețul vânzării. BREAKING NEWS

Intesa Sanpaolo Bank urmează să dispară din România, după ce au fost finalizate toate formalitățile transferurilor anumitor active și pasive la Veneto Banca.

Accident grav la Constanța. Persoană încarcerată. Coliziune frontală între două tiruri

Șoferul unei autocisterne cu număr de Moldova a fost grav rănit și a rămas încarcerat după ce autocisterna pe care o conducea pe DN2A a intrat în coliziune frontală cu o autobasculantă.

MONSTRUOS! Elev violat în curtea școlii de alți trei colegi. PRIMELE REACȚII! News Alert!

Caz șocant la o unitate de învățământ din localitatea băcăuană Sascut. Părintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de poliție că fiul său a fost violat de trei colegi cu

Olanda: Doi morţi şi mai mulţi răniţi la Maastricht, în două atacuri cu cuţitul

Cel puţin doi oameni au fost ucişi şi mai mulţi au fost răniţi în atacuri cu cuţitul la Maastricht, în sudul Olandei, a precizat poliţia, citată de Reuters.