News alert - GRAV INCIDENT militar la ZIUA SPANIEI

12 octombrie, 2017

Un avion militar Eurofighter, care a participat la Madrid la parada ocazionată de Ziua Naţională a Spaniei, s-a prăbuşit în apropierea unei baze aeriene din provincia Albacete.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

PSD pregătește un ospăț național! Liviu Dragnea a depus o lege pentru Ziua Națională a Vinului și a Gastronomiei

Opt deputați social-democrați, printre care președintele PSD, Liviu Dragnea, au depus în Senat un proiect de lege privind stabilirea zilei de 11 septembrie ca Ziua națională a gastronomiei și a

COD ROȘU de TERORISM în FRANȚA. Gruparea DAESH a luat câțiva OAMENI drept OSTATICI - Breaking News

Alertă de gradul zero în Franța, unde o grupare teroristă a luat deja mai mulți ostatici. Din primele informații ar fi vorba de gruparea Daesh.

Motivul pentru care TVR a REFUZAT să îl angajeze pe Andrei Gheorghe. Dan Negru RUPE TĂCEREA: „Deci, e adevărat! Și e grav!”

Dan Negru nu poate trece peste moartea prietenului său, Andrei Gheorghe și publică un comentariu acid în care povestește detalii uluitoare despre motive pe care le-a avut postul TV să nu îl

Deputat PNL sare la gâtul DNA - SRI: „Va fi foarte grav mai ales pentru cei care au semnat”

Desecretizarea protocoalelor dintre SRI și DNA va avea consecințe „foarte grave” pentru cei care le-au semnat, a apreciat miercuri seară, la Antena 3, deputatul Răzvan Prișcă (PNL).

COPII INFECTAȚI cu Salmonella la GRĂDINIȚĂ. Caz GRAV în județul Ilfov

Copii de la trei grădinițe din județul Ilfov au fost infectați cu Salmonella au descoeprit specialiștii Ministerului Sănătății. Cazul șocant, descoperit, joi, a afectat aproape 200 de copii.