Ministrul Mediului va anunța joi lansarea programelor „Rabla Clasic” și „Rabla Plus”

13 martie, 2018

Ministerul Mediului a anunțat astăzi că Grațiela Gavrilescu va susține joi, 15 martie 2018, o conferință de presă în care va anunța lansarea celor două programe susținere a vânzărilor de mașini noi.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Olguța Vasilescu, anunț șocant despre guvernare. Ce declarații sumbre a făcut ministrul

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că șansele ca cei care îl contestă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, să câștige lupta din partid sunt extrem de mici, dar a menționat că

S-a golit sacul! De unde vrea Ministrul Finanțelor să scoată bani

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, intenționează să introducă un pachet de servicii medicale extinse care ar cuprinde serviciile neacoperite acum de pachetul de bază.

Anunț incredibil pentru călătorii cu trenul. Ce pregătește CFR

Ministrul Tranporturilor, Lucian Șova, a făcut un anunț despre planul incredibil al CFR Călători, care se va finaliza la sfârșitul anului.

Anunț INCREDIBIL pentru călătorii cu TRENUL. Ce pregătește CFR!

Ministrul Tranporturilor, Lucian Șova, a făcut un anunț despre planul incredibil al CFR Călători, care se va finaliza la sfârșitul anului.

Ministrul Economiei, întânire STRATEGICĂ la NIVEL ÎNALT

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, alături de mai mulți membri ai Guvernului Dăncilă, a participat la o recepție organizată de Consiliul de Afaceri Americano-Român și Ambasada SUA la