Ministrul Mediului va anunța joi lansarea programelor „Rabla Clasic” și „Rabla Plus”

13 martie, 2018

Ministerul Mediului a anunțat astăzi că Grațiela Gavrilescu va susține joi, 15 martie 2018, o conferință de presă în care va anunța lansarea celor două programe susținere a vânzărilor de mașini noi.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Au fost FOTOCOPIATE documente din Arhiva SIPA. Un membru al COMISIEI anunță CONFIRMAREA, venită de la un fost DIRECTOR IMPORTANT de instituție

În ultimele zile, subiectul Arhivei SIPA a captat din nou atenția presei din România, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a solicitat, marți, Comisiei speciale parlamentare care

LISTA NEAGRĂ de la BRUXELLES are și DOCUMENTE ADIȚIONALE. Ministrul Justiției, implicat la nivel ÎNALT

Mihai Gâdea a prezentat marți seară un document care precede „Lista neagră” de la Bruxellex și care conține solicitări exprese privind dosare penale aflate pe rol.

Ponta, răspuns acid pentru Adrian Năstase: „Crin Antonescu a anunțat public că nu va face și așa a făcut”

Adrian Năstase spune că în 2012 Jose Manuel Barroso i-a dat celebra listă cu 11 puncte premierului Victor Ponta i-ar fi interzis să facă grațieri individuale.

Președintele din Peru și-a anunțat DEMISIA într-o declarație ȘOCANTĂ: „Nu vreau să fiu un OBSTACOL...”

Președintele din Peru, Pedro Pablo Kuczynski și-a anunțat demisia, miercuri, pe fondul unor acuzații de corupție și a unor demersuri în Congres pentru demiterea sa.

Elita mediului academic financiar, despre Legea plafonării dobânzilor: "Afectează cu precădere bunăstarea populației cu venituri reduse"

Un grup de cadre didactice, economiști și antreprenori doresc să atragă atenţia asupra proiectului de lege privind plafonarea dobânzilor, printr-o scrisoare deschisă adresată Parlamentului.