Mii de turişti sunt blocaţi în Alpi din cauza zăpezilor

09 ianuarie, 2018

Mii de turişti sunt blocaţi în staţiuni montane din Elveţia, Franţa şi Italia, din cauza ninsorilor abundente şi a riscurilor de avalanşă, scrie BBC News online.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Mândria românilor că sunt cetățeni europeni a scăzut cu 7 procente

Românii cred, în proporție de 64%, că au beneficiat de pe urma apartenenţei la UE. În aprilie, procentul era 71%, potrivit ultimului Eurobarometru comandat de Parlamentul European.

ANAF a pus GÂND RĂU tinerilor CĂSĂTORIȚI. Ce sunt OBLIGAȚI să facă. AMENDA este IMENSĂ

Tinerii căsătoriți au început să primească solicitări de la ANAF în care să declare, într-un formular, relațiile economice avute cu PFA, firme și altele, în contextul căsătoriei.

ATENȚIE români! Anaf va impozita nunțile. Amenzile sunt uriașe

Fiscul începe operațiunea de impozitare a nunților. Primele documente în acest sens au fost deja trimise unor tineri însurăței din județul Argeș.

Petre Daea susţine că datele conform cărora străinii dețin 40% din terenurile agricole românești NU sunt reale. Ce se întâmplă cu Legea vânzării terenurilor

Cifrele unui raport realizat recent pentru europarlamentarii europeni arată că mai bine de 40 la sută din terenurile agricole româneşti s-ar afla sub controlul străinilor inflamează spiritele.

Pericolul de la metrou: Peste 600.000 de oameni sunt afectați

Conform unor măsurători, în staţiile de metrou din zona centrală a Capitalei, bucureștenii inhalează de 10 ori mai multe particule nocive decât în cea mai aglomerată intersecţie.