Mihaela Rădulescu IESE la ATAC: „După ce faceţi 50 de flotări, abdomene, cardio...abia atunci PUTEŢI VORBI”

13 martie, 2018

Cu siguranţă această postare este făcută cu ţintă în urma criticilor pe care le primeşte Mihaela pe reţelele de socializare, reproşându-i-se cel mai frecvent că nu mai este ea ”după atâtea operaţii estetice”, iar corpul său ”nu mai are trăsături feminine arătând mai degrabă cu al unui bărbat”.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Mihaela Radulescu

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Prieten sau duşman? Dragnea nu ştie ce mai creadă. ATAC FRONTAL din Guvern. Breaking news

Ministrul PSD al Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că nu este de accord cu amnistierea plagiatorilor. Un profesor din comisia de drept a propus, în urmă cu două săptămâni, ca

Cine sunt miliardarii care i-ar putea fi adversari lui Donald Trump la următoarele alegeri prezidenţiale

La următoarele alegeri prezidenţiale din 2020, actualul şef al Casei Albe, Donald Trump, ar putea să aibă adversari chiar mai bogaţi decât el. Trei miliardari şi-au anunţat intenţia de a

Dragnea, ATAC furibund la Kovesi: „A SCUIPAT...”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a făcut referire duminică, în şedinţa Consiliului Naţional, de câteva personaje despre care domnia sa spune că se consideră deasupra legii.

ROMÂNIA - OLANDA 20-24 // Cristina Laslo: "Apărarea putea să-şi facă mai bine treaba în prima repriză"

Cristina Laslo crede că emoţiile le-au copleşit pe "tricolore" în finala mică pierdută în fața Olandei, 20-24. Pe final şi-ar fi dorit ca meciul să mai ţină cinci minute. 

Dragnea s-a dezlănțuit! Atac incendiar la adresa băncilor și multinaționalelor

Liderul PSD Liviu Dragnea a atacat în valuri, în timpul Consiliului Național, aproape toate structurile de putere din România, printre țintele sale fiind inclusiv multinaționalele și băncile.