Microsoft pregăteşte Windows Blue, un sistem de operare mai ieftin

29 noiembrie, 2012

Windows 8 abia a fost lansat în urmă cu o lună, dar Microsoft pregăteşte deja planul pentru 2013. Se pare că zvonurile din vară se confirmă şi Windows Blue există. Dar nu va înlocui Windows 8, ci va fi o versiune mai ieftină.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Microsoft

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Trump pregăteşte o nouă demitere în administraţia sa

Donald Trump şi-a anunţat în faţa unor consilieri intenţia de a o demite pe Kirstjen Nielsen de la conducerea Departamentului de Securitate Internă, scrie The Washington Post, citând cinci

Mai iute, mai performant, noul sistem al Loteriei Române

C.N. Loteria Română S.A. pune la dispoziția jucătorilor, începand din aceasta lună, un nou sistem loteristic dezvoltat și implementat „in-house” de către companie, prin resurse proprii.

Centru american: Coreea de Nord păstrează ascunse baze de operare a rachetelor balistice

Un institut de cercetare din SUA a informat luni că a identificat 13 dintre cele 20 de baze de operare a rachetelor balistice nedeclarate din Coreea de Nord, scrie Reuters.

Un judecător, despre lovitura care i se pregăteşte României: Aceste acţiuni aduc euroscepticimul în România

Într-o postare pe Facebook referitoare la rezoluţia Parlamentului European împotriva României, judecătoarea Dana Gîrbovan susţine că României i se cere o justiţie independentă „cu

Proiect uriaş al Guvernului: Ce li se pregăteşte celor 11.000 de asistenţi maternali

Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, a anunţat că va demara un proiect de peste jumătate de miliard de euro, susţinut din fonduri europene, destinat asistenţei sociale.