METEO. Vreme extrem de RECE cu PRECIPITAŢII mixte în toată ŢARA

13 ianuarie, 2019

Vremea se va menţine rece în majoritatea regiunilor, cu valori termice ce vor oscila între zero şi -5 grade pe durata zilelor, respectiv între zero şi -14 grade pe timpul nopţilor, iar precipitaţiile se vor semnala, în general, pe spaţii mici şi trecător după data de 8 ianuarie, potrivit prognozei de specialitate, valabilă pentru perioada 7 - 20 ianuarie 2019, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

METEO. Schimbări RADICALE în România. ANM anunță ce se întâmplă până șa FINALUL SĂPTĂMÂNII

Meteo. ANM a făcut noi anunțuri privind prognoza meteo pe această săptămână. În Capitală vor fi -8 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat.

METEO. Iarna NU s-a terminat. COD PORTOCALIU de NINSORI și VISCOL. ANM, în alertă

Meteo. ANM a emis un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori, semn că iarna nu s-a terminat încă. Mai multe zone din România sunt vizate de această atenționare.

METEO. Avertizare ANM de Cod GALBEN. ROMÂNIA sub NĂMEŢI

În Bucureşti va continua să ningă marţi dimineaţa şi se vor mai depune în jurul a 3 cm de zăpadă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

METEO. Cum va fi VREMEA în ROMÂNIA pană la sfârsitul lunii IANUARIE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză valabilă până pe data de 27 ianuarie, pentru fiecare regiune a ţării. Potrivit prognozei, precipitaţiile, implicit ninsorile, vor fi

METEO. Prognoză ÎNGRIJORĂTOARE. ANM declară o nouă perioadă GREA pentru România

Meteo. Vremea din 14 ianuarie va fi în continuare deosebit de rece în România. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi minime de -10 grade Celsius.