Medvedev acuză UE că încearcă să saboteze proiectul Nord Stream-2

14 noiembrie, 2017

Prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat marţi că tentativele Uniunii Europene de a reglementa proiectul gazoductului Nord Stream-2 "seamănă" cu o încercare de a forţa Rusia să abandoneze acest proiect, informează agenţia de presă Interfax.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

TRAGEDIA unei femei și ingoranța crasă a sistemului. Confesiunile unui medic. „Mă încearcă rău de tot regretul că nu i-am amputat mâna”

Dan Grigorescu, un cunoscut chirurg plastician din Braşov, a postat pe Facebook un caz revoltător al unei femei care a suferit un accident de muncă grav, pierzându-şi cinci degete şi palma

Noul Consilier pentru Securitate Națională al lui Trump, un REAL PERICOL pentru Rusia, Iran și Coreea de Nord. Plănuiește ATACURI fără precedent!

Numirea lui John Bolton în funcția de Consilier pentru Securitate Națională al președintelui american Donald Trump ar putea duce la o politică externă a SUA mult mai agresivă decât cea de

VIDEO Daniil Medvedev și Stefano Tsitsipas au fost la un pas de bătaie la turneul de la Miami: "Fraiere, să te uiți la mine când vorbesc cu tine!"

Scandal total neașteptat la finalul meciului dintre Daniil Medvedev (22 ani) și Stefano Tsitsipas (19 ani), două vedete din noul val al tenisului masculin, în primul tur al turneului de la

De ce e frig afară? Un consilier municipal din Washington acuză Casa Rothschild

Un consilier municipal din Washington a publicat un filmuleţ în care spune că membri ai Casei Rothschild manipulează vremea pentru a face profit.

Uriaşa MANIPULARE „Cambridge Analytica – Trump” încearcă să-i ASCUNDĂ pe adevăraţii MANIPULATORI

Cambridge Analytica a făcut ceea ce mii de alte companii fac zilnic, însă ea nu a avut puterea de a schimba concepţiile oamenilor. Există însă DOUĂ companii care pot.