Medici şi asistente din toată lumea vor putea ajunge să lucreze mai uşor în Marea Britanie

14 iunie, 2018

Guvernul britanic va relaxa regulile privind imigraţia pentru a permite mai multor medici şi asistente din ţări care nu sunt membre ale Uniunii Europene să vină să muncească în cadrul Serviciului Naţional de Sănătate al Marii Britanii, informează BBC.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Marea fâsâială a politicii postdecembriste: cum își ratează dreapta unificarea

Deși unii lideri ai dreptei continuă să agite străvechea marotă a constituirii unui front comun anti-PSD, dreapta românească se zbate, în realitate, într-o fărâmițare fără precedent în

Viitorii copiii ai prințului Harry și a lui Megan vor putea invoca „sex neutru” , dacă vor titluri regale

Regulile regale sunt ciudate și nedrepte față de femei, spun britanicii care abia au aflat că dacă Harry ți Megan vor avea o fiică, ea nu va primi niciun titlu regal.

Donald Trump se va întâlni cu regina Elisabeta a II-a, într-o vizită de lucru în Marea Britanie

Ambasadorul Statelor Unite în Marea Britanie a declarat pentru Sky News că Donald Trump se va întâni cu regina Regatului Unit, cu ocazia vizitei de lucru de pe 13 iulie.

SECURITATE: Spațiul cibernetic s-a alăturat domeniilor militare clasice precum aerul, marea și pământul

Europa se confruntă cu riscul atacurilor cibernetice asupra obiectivelor civile și militare. Deputații europeni doresc o cooperare sporită în domeniul apărării cibernetice.

Marea Britanie: O „explozie minoră” la staţia de metrou Southgate din nordul Londrei

Serviciile londoneze de urgenţă au declarat că cinci oameni au fost răniţi, după ce o explozie a avut loc la o staţie de metrou, conform The Guardian.