Martin Schulz pleacă de la conducerea SPD, preluată interimar de Olaf Scholz

13 februarie, 2018

Martin Schulz şi-a anunţat marţi seara plecarea imediată de la preşedinţia Partidului Social Democrat (SPD) german, aflat în criză, însă înlocuitoarea sa desemnată, Andrea Nahles, va fi nevoită să aibă răbdare să-i ia locul, din cauza unei fronde interne, scrie AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Nicolae Bănicioiu pleacă și el. Reacția imediată a PSD. Stănescu RECUNOAȘTE că se produce o „dezertare” din partid

Anunțul demisiei lui Paul Bănicioiu a declanșat reacție printre colegii săi de partid. Paul Stănescu a subliniat că PSD rămâne cea mai puternică formaţiune politică.

Big Brother te urmărește! Gigi Becali decizie radicală la FCSB: "Pun camere și microfoane, văd tot! Am trimis electroniști! Cine comentează, pleacă!"

Gigi Becali a anunțat că nu mai acceptă indisciplină la echipa sa și că vrea să pună camere de filmat la baza de pregătire din Berceni pentru a-i monitoriza pe jucători. "Lui Dică i-am spus

S-a SUPĂRAT GIGI Becali. Latifundiarul din Pipera pleacă din țară. „Aici sunt MIZERIE, PUTREGAI, oameni de nimic și JAVRE”

Gigi Becali a declarat că s-a gândit să plece în Anglia, pentru a prelua o echipă din liga secundă. Finanțatorul este uzat de războiul pe care îl duce cu CSA Steaua.

EXCLUSIV Un om important din conducerea lui Dinamo dă detalii despre proiectul gândit de Bratu! "E și play-out-ul bun la ceva"

Gabi Răduță, șeful centrului de copii de juniori de la Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre tinerii promovați cu succes de Florin Bratu la prima echipă, fiind pe primul loc în play-out,

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie proiectul lui Bratu: "Acești tineri sunt mai buni decât foștii titulari" » Oferte neașteptate pentru jucătorii promovați

Gabi Răduță, șeful centrului de copii de juniori de la Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre tinerii promovați cu succes de Florin Bratu la prima echipă, fiind pe primul loc în play-out,