Marele muftiu al Siriei denunţă interferenţa dintre religie şi politică

10 octombrie, 2018

Orice religie respinge categoric vărsarea de sânge, dar poate duce la radicalizare dacă este folosită în scopuri politice, afirmă marele muftiu al Siriei, o ţară aflată de peste şapte ani în război.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Părinții PREMIERULUI au fost ARESTAȚI. Scena politică EXPLODEAZĂ de la prima oră

Părinţii fostului premier italian Matteo Renzi au fost arestaţi şi plasaţi sub arest la domiciliu într-un dosar de faliment fraudulos.

CUTREMUR pe scena politică! DOAR UN MANDAT diferență între PSD și PNL. Sondajele EUROPENE ce stârnesc ÎNGRIJORAREA strategilor

PSD ar avea doar cu un europarlamentar mai mult decât PNL, potrivit celor mai recente previziuni pentru europarlamentare lansate de Politico.eu.

Informația zilei! Alt greu din politică scapă de închisoare! Procesul se rejudecă! Vești bombă pentru Dragnea

Surprize mari în cursul zilei de marți, după ce un greu din politică a aflat că scapă de închisoare după ce a primit o condamnare de trei ani. Mai mult, procesul se rejudecă!

FCSB - CSU CRAIOVA // Marcel Popescu iese la atac! Mesaje dure pentru Mihai Stoica: „Una dintre atribuțiunile din fișa postului e să creeze presiune”

FCSB, locul 3, și CSU Craiova, locu 2, vor juca duminică, de la ora 20:00, într-un meci care se anunță extrem de încins. Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a vorbit

Este oficial! Kovesi a primit lovitura finală astăzi! Înțelegerea dintre CSM și Tudorel Toader i-a fost fatală! Cale liberă pentru OUG

Vești proaste pentru Kovesi în cursul zilei de miercuri, după ce CSM a dat aviz favorabil unui OUG care poate să pună capăt dorinței fostei șefe DNA de a ajunge procuror-șef european.