Marea Britanie: Theresa May îşi pierde sprijinul în propriul partid

13 noiembrie, 2017

Până la 40 de parlamentari conservatori se pregătesc să semneze o scrisoare de neîncredere în premierul britanic, Theresa May, relatează „The Independent“, precizând că numărul necesar de semnături pentru declanşarea unei proceduri care să conducă la contestarea conducerii Partidului Conservator este de 48.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

TABĂRA Firea PIERDE teren. Un important CONTESTATAR a lui DRAGNEA, MESAJ cu două ÎNȚELESURI

Unul dintre liderii care au cerut demisia lui Liviu Dragnea, Nicolae Bădălău, a făcut declarații la postul România TV, cu o seară înainte de ședința CEx a PSD.

Americanii mută nave de război în Marea Mediterană. Rușii se tem că SUA face acest lucru pentru a ataca Siria

O grupare navală americană, condusă de portavionul USS Harry Truman, portavion din clasa Nimitz, a început o operațiune în Marea Mediterană, conform serviciului de presă al Marinei SUA.

Românii vor să rămână în Marea Britanie şi după Brexit, deşi britanicii îi urăsc şi îi consideră ţigani

Românii au depăşit recent irlandezii şi indienii ca cea de-a doua mare comunitate de imigranţi din Marea Britanie, dar sunt printre cei mai vulnerabili din ţară după Brexit, potrivit unei

DRAGNEA va PIERDE TOT! Gușă lansează scenariul transformării în ANONIM a liderului PSD. Cel puțin DOUĂ dintr-un FOC

Consultantul politic Cozmin Guşă a sintetizat, în cinci puncte, efectele pe care le-ar putea avea documentul disidenţilor, într-o intervenție la Realitatea TV.

Negocieri DURE în PSD înainte de CEx: Pleacă Dragnea din partid?

Războiul a izbucnit de-a dreptul în PSD. Mulți dintre șefii de filiale spun că Dragnea trebuie să-și dea imediat demisia din funcția de la partid și din cea de la Camera Deputaților, pentru