Maia Morgenstern, în cel mai nou proiect TVR

14 septembrie, 2018

Marea doamnă a cinematografiei şi scenei românești, Maia Morgenstern, a semnat cu Televiziunea Română. Din această toamnă, apreciata actriţă care a jucat în numeroase filme româneşti şi străine este implicată în cel mai recent proiect al postului public, care va debuta în această toamnă la TVR 2.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Alertă de la Guvern! Marele proiect susținut de Liviu Dragnea va deveni realitate

Alertă din ședința de Guvern! Un proiect pe care Liviu Dragnea l-a susținut foarte mult va fi adoptat. Premierul Dăncilă a făcut marele anunț.

Dragnea, REACȚIE ACIDĂ în subiectul legii offshore: „Să facă un nou proiect doar cu o virgulă”

Liviu Dragnea răspuns luni solicitării Opoziției de a corecta eroarea privind virgula din proiectul legii offshore, spunând că acest lucru nu este posibil, întrucât legea a fost deja

Proiect pe 2019! Cea mai lungă autostradă din Europa va trece și prin România! Cum arată ruta

Publicaţia Asociaţiei Mondiale a Drumurilor „World Higwaz Magazine” a anunţat construcția unei autostrade de 7000 de km care va traversa mai multe țări de pe continentul european, inclusiv

Proiect uriaş al Guvernului: Ce li se pregăteşte celor 11.000 de asistenţi maternali

Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, a anunţat că va demara un proiect de peste jumătate de miliard de euro, susţinut din fonduri europene, destinat asistenţei sociale.

Mii de persoane ar putea ieși mai repede la pensie! Ce proiect de senzație au pregătit aleșii

Mii de persoane din România ar putea ieși mai devreme la pensie. Totul este prevăzut într-un nou proiect înregistrat recent la Senat.