Lumia 920 si 820, primele Nokia cu Windows 8. Bursa reacţionează negativ

05 septembrie, 2012

Nokia a prezentat în această seară primele modele Lumia cu noul sistem de operare Windows 8. Dezvăluite fix cu o săptămână înainte de iPhone 5 (sau iPhone al saselea, din punct de vedere cronologic), Lumia 920 si 820 au greaua misiune de a redresa cota smartphone de la Nokia în ultima parte a anului. Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci, display PureMotion HD+, ale cărui caracteristici se ajustează în funcţie de lumina ambientală.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Iphone

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

RĂZBOI TOTAL în PSD. Primarii ADMIT întâlnirea SECRETĂ cu Dragnea. Sectorul 3, VIZAT de primele ATACURI

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a reacționat după acuzațiile aduse liderului PSD, Liviu Dragnea, de către Gabriela Firea.

Vicepremierul Italiei Luigi Di Maio face comentarii revoltătoare despre jurnalişti. Cum au reacţionat sindicatele

Sindicatele media italiene au chemat jurnaliştii să protesteze după ce conducerea partidului Mişcarea Cinci Stele (M5S) i-a numit „şacali şi prostituate” pe cei care lucrează în presă.

NEGOIŢĂ acţionează la adăpostul ÎNTUNERICULUI. Zeci de chioşcuri de ZIARE au fost ridicate în timpul NOPŢII. VIDEO

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a dat dispoziţii ca toate chioşcurile de ziare din să fie înlăturate din sectorul pe care îl conduce. Acţiunea angajaţilor de la primărie a avut loc

Presa din Europa reacționează după raportul MCV! Angela Merkel, AVERTISMENT FĂRĂ PRECEDENT la adresa României

Presa din Europa a relatat pe larg despre raportul MCV şi rezoluţia Parlamentului European privind statul de drept în România, notând semnalul de alarmă transmis țării noastre.

Ce își cumpără tinerii din primele economii. Sigur ai și tu!

Copiii din ziua de azi încep să economisească mai devreme, inclusiv la vârsta de patru ani, pe când părinții și bunicii noștri făceau acest lucru după 18 ani.