Lumia 920 si 820, primele Nokia cu Windows 8. Bursa reacţionează negativ

05 septembrie, 2012

Nokia a prezentat în această seară primele modele Lumia cu noul sistem de operare Windows 8. Dezvăluite fix cu o săptămână înainte de iPhone 5 (sau iPhone al saselea, din punct de vedere cronologic), Lumia 920 si 820 au greaua misiune de a redresa cota smartphone de la Nokia în ultima parte a anului. Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci, display PureMotion HD+, ale cărui caracteristici se ajustează în funcţie de lumina ambientală.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Iphone

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Rezultatul de excepţie de la PeyongChang o ambiţionează pe Raluca Strămăturaru: "Vreau încă o Olimpiadă!"

Rezultatul de excepţie de la PeyongChang, locul 7 la sanie, o ambiţionează pe Raluca Strămăturaru, care îşi doreşte să-şi continue cariera şi să ajungă şi la Beijing în 2022.

PRIMELE IMAGINI cu staţiile de metrou din Drumul Taberei. Design unic, cu sticlă şi granit

Metroul va ajunge în cartierul bucureștean Drumul Taberei, în cel mai rău caz, la jumătatea anului viitor, spun oficialii Metrorex. Până atunci mai sunt multe de făcut.

Premierul Poloniei, declaraţii dure înainte de întâlnirea cu Merkel: „Blatistul pune în pericol unitatea Occidentului“. Reacţia ministrului german al Apărării

Premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki, a criticat statele europene din NATO care nu au atins ţinta de 2 la sută din PIB pentru apărare, afirmând că se comportă precum nişte „blatişti“.

Bursa de la București: Rulaj de peste 66 mil. lei în ședința de joi

Bursa de la Bucureşti a închis şedinţa de joi în creştere, iar indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 acţiuni, a urcat cu 1,12%, la 8.258,97 puncte, valoarea

Nokia revine. Vânzările de telefoane sunt peste aşteptări

Cifrele pentru ultimul trimestru al anului trecut sunt încurajatoare pentru HMD, compania finlandeză care deţine drepturile asupra brandului Nokia.