Lumea filmului în doliu! O mare actriță s-a stins din viață!

12 ianuarie, 2018

Doliu în cinematografia mondială! Îndrăgita actriță americană Doreen Tracey a murit la vârsta de 74 de ani. Actrița a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.Doreen Tracey s-a stins din viață având alături familia și prietenii.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Un mare retailer închide 60 de magazine și disponibilizează 1.000 de angajaţi

Retailerul de fashion New Look, prezent şi pe piața românească, va închide 60 de magazine în Marea Britanie, în următoarele 12 luni, potrivit BBC.

Ce se întâmplă de fapt ACUM cu Ionela Prodan. Fiica sa RUPE TĂCEREA: „Toată lumea să se LINIȘTEASCĂ”

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ionela Prodan ar fi pe moarte, grav bolnavă în spital.

Regiunile din România cu cel mai mare declin al numărului de angajați

În regiunile din Uniunea Europeană, cel mai semnificativ declin al numărului de angajaţi în 2016 s-a înregistrat în Nord-Est, de minus 3,8% şi Sud-Vest Oltenia, de minus 3%, arată datele

David Hay a demisionat din funcția de CEO al AFI Europe, proprietarul celui mai mare mall din România

Compania de dezvoltare imobiliară AFI Europe, proprietara mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, a anunțat că David Hay a demisionat din funcția de director executiv al subsidiarei din

VIDEO S-a stins "Nebunul" campion mondial, "cea mai frumoasă combinație între Maradona și Garrincha" » I-a dat gol și beat lui River!

René Houseman, cea mai bună aripă argentiniană, campion mondial în 1978, alături de Kempes și Passarella, a murit joi, la numai 64 de ani. Suferea de șase luni de cancer la limbă.