Ludovic Orban numără like-urile de pe Facebook ale liderilor PNL

16 aprilie, 2018

Organizațiile județene ale PNL au început să primească „sarcini” de la conducerea centrală a partidului, una din strategiile liberale de opoziție la PSD fiind înființarea a cât mai multor conturi de Facebook. Dacă nu-și îndeplinesc obiectivele, o parte din liderii PNL ar putea „dispărea” în toamnă.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Facebook, Ludovic Orban

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Iliberalism a la Orban: anularea democrației și pași mari în drumul spre putinism autoritar. Pulsul Planetei

Au trecut și alegerile în Ungaria și speram ca lucrurile să intre în normal. Ca nebunia din propaganda aberantă să se calmeze. Ca Soros să nu mai fie un dușman absolut pentru că a construi

De ce a modificat OLX anunțurile din categoria Electronice și Electrocasnice

OLX.ro, cea mai mare platformă de anunţuri de pe piaţa locală, a introdus începând de ieri, 18 aprilie, noi reguli de publicare de anunţuri în categoria electronice şi electrocasnice.

Facebook anunță îmbunătățirile făcute pentru respectarea noilor legi privind confidențialitatea și protecția datelor

Facebook anunță măsurile luate pentru asigurarea confidențialității datelor utilizatorilor săi, ca parte a Regulamentului UE privind protecția generală a datelor (GDPR), inclusiv actualizări

Guvernul unei ţări din Africa propune înlocuirea muezinului cu SMS-urile sau mesajele pe WhatsApp

O propunere a Guvernului Ghanei menită reducerii poluării fonice a întâmpinat rezistenţă din partea comunităţii musulmane. Imamii nu vor să înlocuiască muezinii cu WhatsApp-ul.

Orban a ÎNVINS: Soros PLEACĂ din Ungaria

După o campanie susținută de guvernul Orban împotriva influenței lui George Soros, Universitatea acestuia se mută de la Budapesta la Viena.