Lucian Boia lansează „În jurul Marii Uniri de la 1918. Naţiuni, frontiere, minorităţi”

30 octombrie, 2017

Joi, 2 noiembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, va avea loc lansarea cărţii „În jurul Marii Uniri de la 1918. Naţiuni, frontiere, minorităţi” de Lucian Boia. La eveniment vor vorbi, alături de istoricul Lucian Boia, politologul Ioan Stanomir şi jurnalistul Marian Voicu.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

DRAGNEA va PIERDE TOT! Gușă lansează scenariul transformării în ANONIM a liderului PSD. Cel puțin DOUĂ dintr-un FOC

Consultantul politic Cozmin Guşă a sintetizat, în cinci puncte, efectele pe care le-ar putea avea documentul disidenţilor, într-o intervenție la Realitatea TV.

Seară de omagiere pentru Lucian Pintilie

Desfăşurate în aceeaşi perioadă în acest an, festivalurile Les Films de Cannes a Bucarest (19-28 octombrie) şi Festivalul Naţional de Teatru (19-29 octombrie) îi vor aduce un omagiu

Se strâng rândurile în jurul lui DRAGNEA. DEMOCRAȚIA partidului este CONTESTATĂ

Deputatul Mircea Drăghici, secretar al Camerei Deputaților, a făcut referire la scrisoare prin care se cere demisia liderului PSD, Liviu Dragnea.

Firea ADÂNCEȘTE CUȚITUL în RANA din PSD: „În partid e mai rău ca pe timpul lui Ceaușescu”. Ce a spus despre DEMISIE

Gabriela Firea a vorbit, miercuri seara, despre scandalul momentului în PSD, făcând referire și la demisia sa din partid.

FELIX STROE face APEL la UNITATE ÎN JURUL CONDUCERII PSD

Liderul organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, revine cu o declarație mai tranșanta în legătură cu puterea lui Liviu Dragnea în partidul de guvernământ, dând asigurări că