Lucian Boia a lansat volumul „Cum am trecut prin comunism“ la Bookfest: „Critica şi autocritica ţineau de ritualul de partid“

03 iunie, 2018

Profesorul şi istoricul Lucian Boia, care a lansat, sâmbătă, la Bookfest cartea "Cum am trecut prin comunism. Primul sfert de veac", apărută la editura Humanitas, "un roman de familie şi de formaţie", aşa cum l-a caracterizat istoricul Ioan Stanomir.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

CSU Craiova - FCSB. Derby-ul tunurilor: de ce ne așteaptă un vulcan în partida dintre CSU și FCSB

Formațiile ce se vor înfrunta diseară, FCSB și Craiova, de la ora 21:00, pe TV Digi Sport, Telekom și Look TV, stau cel mai bine la capitolul goluri marcate. Partida de pe noul "Oblemenco"

Cum au FURAT trei români peste 1 milion de EURO. METODA INGENIOASĂ prin care s-au îmbogățit

Trei români au fost arestați în Franța pentru că ar fi „furat” 1,7 milioane de euro. Planul pus la cale de aceștia era extrem de simplu, dar a durat mai mult de un an pentru a-i prinde.

RISIPITORII. Senatul a fost LOVIT crunt de CRIZA financiară deși BUGETUL este dublu față de anul trecut. De unde vor să ia BANI pentru DEPLASĂRI

Bugetul Senatului a fost epuizat cu două luni mai repede deși a fost dublu față de anul trecut. Senatorii sunt nevoiți să își reducă sau chiar anuleze deplasările în străinătate.

Omul lansat în fotbal de Ilie Balaci e recunoscător olteanului: ”M-a plăcut de când aveam 13 ani. Și-a dorit să ajung mare fotbalist”

Flavius Stoican (41 de ani) a fost lansat în fotbalul mare de Ilie Balaci pe când ”Minunea Blondă” o antrena pe Universitatea Craiova. Acum, tehnicianul lui Poli Iași are

MOARTEA vine prin WhatsApp. TEROARE în ÎNTREAGA LUME! Autoritățile sunt în ALERTĂ

Autoritățiile din Franța au deschis o anchetă după ce un adolescent a murit în timp ce lua parte la „Momo Challenge”, un joc care incită participanții să comită acte periculoase.