LOVITURĂ în scandalul înregistrărilor de la DNA Ploiești! CSM se implică în acest caz. DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ!

13 februarie, 2018

Ape tulburi în peisajul justiției din România! Reprezentanţii societăţii civile din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), Romeu Chelariu şi Victor Alistar, solicită începerea urmării penale in personam pentru magistraţii care ar fi implicaţi în posibila trucare a anchetelor penale în cazul DNA Ploieşti. Totodată, membrii CSM îi cer ministrului Justiţiei să „îşi ducă la îndeplinire atribuţiile din matca sa constituţională privind exercitarea autorităţii faţă de structura Ministerului public”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

LOVITURĂ de la BĂNCI pentru români! Abia ACUM s-a aflat

Un bulgar care vrea să îşi ia astăzi un credit de consum în leva va avea de achitat o dobândă anuală de circa 8,35%. Un maghiar va plăti puţin peste 4% pentru creditul său în forinţi, în

LOVITURĂ CRUNTĂ pentru România. MEZELURILE ar putea fi INTERZISE. Legătura NEȘTIUTĂ cu PESTA PORCINĂ

Pesta porcină a luat amploare în România, iar procesatorii de carne și producătorii de mezeluri au primit interdicție, printr-o directivă, să mai cumpere carne de porc din zonele contaminate.

Decizie RADICALĂ: Creștere de 34 de ori a SALARIULUI MINIM

Șeful statului Venezuela, Nicolas Maduro, a anunțat marirea de 34 de ori a salariului minim în contextul scăderii alarmante a bolivarului, moneda națională a Venezuelei.

SCANDALUL Volkswagen: Dezvăluire ULUITOARE despre softul de manipulare a emisiilor de gaze

Documentele recent dezvăluite de la procuratura din Braunschweig legat de existenţa software-ului de manipulare a emisiilor de gaze ridică întrebări asupra companiei Volkswagen, referitoare la

ULTIMA ORĂ! Dragnea și-a PREDAT atribuțiile! Mișcare CONTROVERSATĂ a liderului PSD

Gest de ultimă oră făcut de Liviu Dragnea, chiar în mijlocul controverselor legale de seara de 10 august.