Londra şi Bruxellesul ar putea să ajungă la un acord asupra Brexitului până luni, afirmă agenţia Dow Jones

09 octombrie, 2018

Uniunea Europeană şi Regatul Unit au progresat către un acord în vederea Brexitului şi ar putea să stabilească prevederile divorţului până luni, potrivit agenţiei americane Dow Jones, care citează diplomaţi, relatează Reuters.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Marea Britanie şi UE au căzut de acord asupra prelungirii tranziţiei pentru Brexit după un summit fără rezultate

Liderii Uniunii Europene şi-au acordat câteva săptămâni în plus-poate chiar până la finele anului-pentru a ajunge la un divorţ amiabil cu Marea Britanie, după ce în summit-ul Brexit de

Ce procese de business puteţi automatiza cu un robot software? System Innovation Romania integrează SAP cu tehnologia UiPath (P)

Utilizarea unui robot software pentru automatizarea proceselor de business devine o practică tot mai răspândită şi în România.

Financial Times: Negociatorul UE, Michel Barnier, este deschis extinderii cu un an a tranziţiei Brexitului

Extinderea cu un an a perioadei de tranziţie ar fi condiţionată de acceptarea de către premierul britanic Theresa May a unui aşa-numit control dublu, pentru a se evita instalarea unei graniţe cu

ULTIMELE VEȘTI de la UDREA. Cineva din ANTURAJUL ei ar putea fi „SĂLTAT”. Cui i s-a pus GÂND RĂU

Informații de ultimă oră despre Elena Udrea au ajuns în România. Cineva din anturajul acesteia ar putea fi arestat săptămâna aceasta.

CHURCHILL AR FI ACUZAT DE ISLAMOFOBIE în zilele noastre. „Cât de îngrozitor este blestemul pe care mahomedanismul îl aruncă asupra credincioșilor săi!”

„Departe de a fi muribund, Mahomedanismul este o credință militantă care face numeroși prozeliți. S-a răspândit deja în întreaga Africă Centrală, ridicând războinici neînfricați la