Londra, Houston şi Shanghai ar putea avea aceeaşi soartă ca Atlantida

07 octombrie, 2018

Potrivit unui nou raport publicat de ONG-ul britanic Christian Aid, unele metropole se vor confrunta cu inundaţii violente în viitor, deoarece creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice curente pune în pericol siguranţa şi dezvoltarea urbană.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cum poți avea o PENSIE COLOSALĂ. Dezvăluirea care SCHIMBĂ TOT ce ȘTIAI. Oportunitate pentru tineri, FRUSTRARE pentru ceilalți PENSIONARI

Noi informații despre cele mai mari pensii din România au fost descoperite. Valorile acestora au fost făcute publice, iar cifrele sunt astronomice.

Transferul lui Darius Olaru la CS U Craiova s-ar putea face acum! Ultimele informații de la tratative

CSU Craiova încearcă să profite de degringolada de la Gaz Metan Mediaș pentru a-l lua de acum pe mijlocașul Darius Olaru, 20 de ani.  Craiovenii încă nu au terminat mercato, iar

Dinamo primește o veste NESPERATĂ! Situația noului stadion ar putea fi complet schimbată: „Promit că asta va fi prioritatea mea!”

Stadionul lui Dinamo e singurul din Capitală care nu va fi gata la timp pentru EURO 2020. Mai mult, există temerea că arena nu va mai fi deloc construită din cauza problemelor legislative care

Veste mare pentru Dinamo sau încă o fumigenă cu iz electoral? Situația noului stadion ar putea fi complet schimbată: „Promit că asta va fi prioritatea mea!”

Stadionul lui Dinamo e singurul din Capitală care nu va fi gata la timp pentru EURO 2020. Mai mult, există temerea că arena nu va mai fi deloc construită, din cauza problemelor legislative.

Amenințare uriașă pentru Liviu Dragnea! PSD pierde teren. Cine ar putea să-l înlocuiască. Mutare de ultim moment în partid

Jocuri de putere în PSD. Dragnea riscă să piardă postul de lider al partidului. Viceprimarul Capitalei crede că ar putea fi exclus din partidul aflat la guvernare.