Londra, Houston şi Shanghai ar putea avea aceeaşi soartă ca Atlantida

07 octombrie, 2018

Potrivit unui nou raport publicat de ONG-ul britanic Christian Aid, unele metropole se vor confrunta cu inundaţii violente în viitor, deoarece creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice curente pune în pericol siguranţa şi dezvoltarea urbană.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce procese de business puteţi automatiza cu un robot software? System Innovation Romania integrează SAP cu tehnologia UiPath (P)

Utilizarea unui robot software pentru automatizarea proceselor de business devine o practică tot mai răspândită şi în România.

ULTIMELE VEȘTI de la UDREA. Cineva din ANTURAJUL ei ar putea fi „SĂLTAT”. Cui i s-a pus GÂND RĂU

Informații de ultimă oră despre Elena Udrea au ajuns în România. Cineva din anturajul acesteia ar putea fi arestat săptămâna aceasta.

DOLIU. O tânără VEDETĂ a MURIT. Avea doar 21 de ani

Lumea modei este în doliu. Unul dintre cele mai promițătoare modele a murit la o vârstă fragedă. Avea doar 21 de ani când s-a stins.

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Portughezii au aflat cât ar putea dura procesul în care e acuzat de viol

Cristiano Ronaldo și-a angajat o echipă redutabilă de avocați, condusă de Peter Christiansen, în procesul de viol. Echipa de avocați a anunțat că se ocupă exclusiv de cazul de viol

LOVITURĂ DURĂ pentru zeci de mii de români. OLGUŢA Vasilescu a aruncat BOMBA. S-ar putea tăia 50% din BANI

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a exprimat îngrijorarea în cadrul întrevederii cu Marianne Thyssen, comisar european pentru Ocupare, Afaceri Sociale, Competenţe şi Mobilitate, cu