Liviu DRAGNEA joacă TOTUL pe O CARTE. MAZILIREA PUCIȘTILOR sau PRĂBUȘIREA? ÎNDRĂZNEALA liderului și alternativele PSD

14 septembrie, 2018

Liviu Dragnea va convoca o nouă ședință a Cmitetului Executiv al PSD cu scopul de a pune capăt tensiunilor din partid, potrivit unui membru important al PSD.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Liviu Dragnea

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

O babă ÎNDRĂGOSTITĂ jecmănită de un GIGOLO

O femeie, de 68 de ani, din Petrila, judeţul Hunedoara, a picat în plasa unui escroc sentimental care a lăsat-o fără 11.000 de euro după ce i-a promis dragoste eternă

Dragnea vs. Iohannis. Ce plan are liderul PSD, dacă Iohannis îl va refuza din nou

Tensiune mare între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis, după ce președintele a refuzat cele două propuneri ale PSD pentru Ministerul Dezvoltării și pentru Ministerul Transporturilor.

Ponta îi distruge partidul lui Dragnea! Declarații fulger despre membrii PSD

Victor Ponta șterge pe jos încă o dată cu partidul condus de Liviu Dragnea. Liderul Pro România susține că acest partid nu îl mai reprezintă și nu îi mai trezește interesul.

Sfințirea Catedralei Neamului. EVZ A AFLAT TOTUL despre o decizie istorică. Fotografii exclusive. Breaking news

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei ne-a declarat: „Am aflat marți că Președintele Iohannis va fi împiedicat să participe la slujba de sfințire, din cauza unui eveniment în străinătate la

Schimburi dure de replici între Dragnea și șeful ALDE, Guy Verhofstadt, în spatele ușilor închise. AVEM DOVADA!

Înregistrările audio de la întâlnire arată tensiunea existentă între instituțiile europene și liderii de la București. Iată câteva extrase din stenograme.