Liviu Dragnea, atac la PRESA cu EPOLEŢI

11 iulie, 2018

În comentariul său, Liviu Dragnea a atins un subiect care se vrea tabu. Şi anume, despre presa cu epoleţi care nu are voie să vorbească despre dosarul în care este implicat preşedintele Iohannis.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Liviu Dragnea

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Adoptarea unei OUG pe amnistie și grațiere este negată de Dragnea și Tăriceanu. Reacția neașteptată a președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis ar putea participa astăzi la ședința de guvern având în vedere zvonul din spațiul public conform căreia Executivul ar adopta o OUG privind amnistia și grațierea.

Gluma care a adus pompierii și poliția la hotelul Franței » Campionii lumii, atac cu extinctorul noaptea, după 4-3 cu Argentina. ”Sunt mort. Voi fi dat afară!”

Adil Rami a povestit la TF1 cum le-a răspuns colegilor care au pătruns peste el în cameră. ”Când au intrat, ghostbuster! Sincer, mi s-a făcut frică. Mi-am dat seama ce prostie

Putin, în presa americană: „Rusia este prea mare pentru a fi izolată“

Preşedintele rus Vladimir Putin susţine, într-un interviu pentru Fox News, că occidentalii au depus eforturi pentru a-i izola ţara şi au eşuat în acest demers.

ATAC DEVASTASTATOR la adresa CCR! Se cere DEMISIA lui Valer Dorneanu. Ce acuzații i se aduc președintelui Curții

Grupul civic #rezistența a sesizat Curtea Constituțională în legătură cu o serie de abateri pe care le-ar fi săvârșit judecătorul Valer Dorneanu, președintele Curții.

Putin, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ despre Trump! Are sau nu INFORMAȚII COMPROMIȚĂTOARE despre președintele SUA. Toată presa internațională vorbește despre asta

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a făcut marți declarații interesante după întâlnirea pe care a avut-o cu Donald Trump la Helsinki.