Legea cu privire la HĂRŢUIRE a fost Adoptată. Amenzile sunt usturătoare

11 iulie, 2018

A fost adoptată legea hărțuirii și cea psihologică, în public sau în privat şi vor fi pedepsite cu amenzi contravenţionale cuprinse între 3.000 şi 10.000 de lei.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Iohannis, obligat să promulge Legea privind statutul magistraților

Sesizarea de neconstituționalitate a președintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor a fost respinsă, ieri, de CCR. Șeful statului are la dispoziție 10

Un fost jucător trecut pe la FCSB iese la ATAC: „Vedeam doar cu un ochi. Și totuși am jucat! Făcusem SEMIPAREZĂ. Mi-am auzit vorbe că am PĂCĂLIT fotbalul”

Denis Alibec a vorbit despre perioada petrecută la FCSB și a dezvăluit că a jucat și în condiții vitrege, atunci când a avut semipareză.

Un milionar a fost omorât pentru 1.300 de euro

Cadavrul unui milionar britanic şi cel al soţiei sale thailandeze au fost descoperite marţi, la o săptămână după asasinarea lor, îngropate în grădina reşedinţei de lux pe care cuplul o

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la 3 până la 10 ani de închisoare

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la 3 până la 10 ani de închisoare, pentru că a agresat-o sexual pe fosta jucătoare de baschet Andrea Constard, informează CNN.

Au fost GASIȚI VINOVAȚII! DĂNCILĂ are ULTIMUL cuvânt de SPUS. Ce DECIZIE va lua PREMIERUL?

Lucian Șova, ministrul Transporturilor, a făcut declarații privitoare la rezultatele raportului privind întâlnirea eșuată a Premierului Viorica Dăncilă cu Jean-Claude Juncker.