LEGEA care va AFECTA toți ROMÂNII din STRĂINĂTATE! MODIFICĂRI MAJORE despre care trebuie să știe milioane de oameni

14 septembrie, 2018

Românii care lucrează în străinătate ar putea fi direct vizați de un act normativ care a fost înregistrat recent de Senat, pentru dezbatere.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

VESTE NEAGRĂ pentru BOUREANU. Ce l-a RĂPUS pe milionarul care a BĂTUT un POLIȚIST

O veste grea s-a abătut asupra lui Cristian Boureanu, celebrul milionar care a bătut un polițist în mijlocul străzii atunci când a fost oprit de oamenii legii, în toiul nopții.

Amenințarea vine din Bănie » 3 lucruri importante pentru care ar trebui să se teamă FCSB și CFR de Craiova

FCSB și CFR au toate motivele să se teamă de Craiova. Echipa lui Mangia e liderul campionatului la șuturi pe poartă, posesie și pe doi la acuratețea paselor, confom statisticilor CIES Football

Viitorii liceeni din Colegiile MILITARE trebuie să alerge un kilometru în 4 minute şi 15 secunde

Elevii care sunt în clasa a VIII-a și vor să opteze pentru un liceu militar trebuie să știe că din acest an se schimbă condițiile de admitere

Este oficial! În ce an va adera România la zona euro

România va trece în câțiva ani la moneda europeană. Comisia Naţională de fundamentare a Planului Naţional de aderare la zona euro va prezenta proiectul de trecere la euro în decembrie.

TOADER: „Președintele nu are niciun drept de apreciere asupra modului în care este numit Guvernul”

Tudorel Toader a declarat referitor la miniștrii refuzați de președintele Klaus Iohannis, că doar premierul poate decide revocarea unui ministru, șeful statului neavând niciun cuvânt de spus.