Kim Jong-un a ales să viziteze o plantaţie de cartofi în loc să se întâlnească cu Mike Pompeo

11 iulie, 2018

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, ar fi optat pentru o vizită la o fermă de cartofi în loc de o întâlnire cu Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, când acesta se afla la Phenian pentru discuţii privind viitorul peninsulei coreene, scrie The Telegraph.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Gesturi OBSCENE şi ÎNJURĂTURI în PARLAMENTUL României. Pe ei i-am ALES să ne REPREZINTE

Florin Iordache nu este singurul parlamentar român care a arătat gesturi obscene în plenul Parlamentului. Aleşii neamului s-au întrecut de-a lungul timpului în obscenităţi şi limbaj suburban.

Cristian Vieri uimește pe toată lumea! Ce carieră și-a ales fostul atacant: "Am un producător, o cântăreață și o trompetă cu care facem atmosferă"

Cristian Vieri, fostul atacant italian, 45 de ani, s-a lansat de câteva luni în lumea muzicii house, mixând într-un show special. Într-o săptămână, Christian va

Lovitură pentru Ecaterina Andronescu. Pe cine e ales Dragnea pentru Ministerul Educției (SURSE)

Într-un cât peste două zile interimatul la Ministerul Educației al Rovanei Plumb o să ia sfârșit au început deja să se vehiculeze cine ar putea să îi ia locul. Potrivit unor surse, cei din

Unirea stejarilor pe ambele maluri ale Prutului. 100 de arbori plantaţi în zona Sculeni, simolizând Centenarul unirii Basarabiei cu România

Pe ambele maluri ale Prutului a început azi de dimineaţă o acţiune de împădurire. Vor fi plantaţi 100 de stejari în zona Sculeni.

Când ar putea avea loc întâlnirea între Donald Trump și Kim Jong-un

Donald Trump, președintele SUA, a anunțat că întâlnirea cu liderul nord-coreean Kim Jong-un are mari șanse să se desfășoare la începtului anului viitor.