Johnny Depp, geamanul lunii iunie

16 iunie, 2009

Johnny Depp este unul dintre putinii actori care nu are nevoie de prezentare deoarece prestatia sa in numeroase filme vorbeste de la sine. Nascut pe 9 iunie 1963, in Kentucky, a dorit sa devina star rock insa destinul i-a scris alt drum, iar actoria a ramas cea din urma dragoste. Unele dintre...

Vezi si: Johnny Depp este unul dintre putinii actori care nu are nevoie de prezentare deoarece prestatia sa in numeroase filme vorbeste de la sine. Nascut pe 9 iunie 1963, in Kentucky, a dorit sa devina star rock insa destinul i-a scris alt drum, iar actoria a ramas cea din urma dragoste.

Unele dintre cele mai recente filme in care a jucat precum Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street si seria Piratii din Caraibe nu au facut decat sa confirme si mai mult statutul lui de actor international ce se poate adapta indiferent de roluri. Johnny Deep este unul dintre actorii care au continuat sa creasca si sa evolueze continuu prin rolurile pe care le-a creat.

Are doi copilasi, o fata si un baiat, pe care ii adora si chiar ii aduce cu el la propriile filmari pentru a nu pierde nici o clipa din viata lor. Este in zodia Gemeni, de aceea poate si interpreta cu usurinta atatea roluri, deoarece indiferent de situatie sau persoana se adapteaza la standardele acelui moment sau la cerintele oamenilor diferiti.

Persoanele din aceasta zodie isi urmaresc inima, dar si ratiunea in egala masura, inainte de a lua o decizie se gandesc la consecinte insa daca au incredere ca alegerea lor este cea buna sunt pregatiti sa infrunte orice obstacol. Nu se dau indarat atunci cand apre o noua sansa in calea lor, desi uneori riscul este mare; prefera sa faca ceva decat sa stea si sa lase destinul sa treaca pe langa ei fara sa se bucure de viata.

Pentru aceasta vara este necesar ca Gemenii sa-si urmeze instinctul atunci cand vine vorba de o alegere si sa fie pregatiti sa primeasca o noua dragoste in viata lor.

Sursa: egirl.ro

Trebuie sa mai citesti

VREMEA. Anunțul lunii vine de la ANM. SCHIMBĂRILE CLIMATICE de ULTIMĂ ORĂ prin care va trece ROMÂNIA

Meteorologii de la ANM vin cu nouă prognoză pentru ziua de miercuri. Aceasta indică un cer predominant noros, dar și temperaturi caracteristice perioadei.

MaxBet Online: Câștigătorul lunii a pus mâna pe 181.800,00 lei

O femeie din București a dat lovitura în cazino și a câștigat marele premiu al lunii, după ce a jucat la MaxBet Online. Câștigătoarea a pus mâna pe un premiu în

Cele mai tari citate ale lunii noiembrie 2018

În fiecare zi, pe GSP.ro găsești cele mai tari declarații din sport!  

Dacian Cioloș: „Dacă Guvernul Dăncilă nu pică la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea fi prea târziu”

Liderul Mişcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloş, a declarat în această după-amiză că România are nevoie de un Guvern nou, mai credibil,

Dacian Cioloș: „Dacă Guvernul Dăncilă nu pică la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea fi prea târziu”

Liderul Mişcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloş, a declarat în această după-amiză că România are nevoie de un Guvern nou, mai credibil, care să reprezinte ţara la