Jocurile „Tetris“, „Pac-Man“ și „SimCity 2000“ vor fi expuse la muzeu

29 noiembrie, 2012

O suită de 14 jocuri vor fi incluse în expozițiile Muzeului de Artă Modernă (MAM) din New York. Pe listă se regăsește Tetris, unul dintre cele mai celebre jocuri din toate timpurile, Pac-Man, ceva mai vechi decât Tetris, și Portal, lansat în 2007. Însă aceste titluri inițiale vor fi, în final, parte a unei colecții de 40 de astfel de jocuri.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Gigi Becali își desființează jucătorii: „Pac-pac pe site, bam-bam, 30 de gagici”

Latifundiarul din Pipera i-a pus la zid pe jucătorii FCSB-ului, acuzându-i că duc o viaţă nesportivă, petrecând cu femei, băutură şi tutun.

ȘOCANT! Președintele FUEN, Vincze Lorant, atacă dur țări ale UE. Pentru cine face jocurile?

Vincze Lorant, președintele Uniunii Federative a Naționalităților Europene a lansat miercuri, 11 iulie, niște atacuri dure la adresa unor țări ale Uniunii Europene, despre care a afirmat că

Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Vezi cât costă un bilet

Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo din anul 2020 au anunţat, vineri, preţurile biletelor, care se vor situa între 15 euro şi 2.292 euro, tarife similare cu cele de la Londra.

Drama „First Man”, cu Ryan Gosling în rol principal, va deschide Festivalul de Film de la Veneţia

Drama „First Man”, cel mai recent lungmetraj al lui Damien Chazelle, cu Ryan Gosling în rol principal, va deschide, pe 29 august, cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia.

TRAGEDIE în lumea sportivă. Un MEDALIAT la Jocurile Olimpice a fost ucis cu SÂNGE RECE. Fanii sunt cu OCHII în LACRIMI

Patinatorul kazah Denis Ten, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi, din 2014, a fost înjunghiat mortal la vârsta de numai 25 de ani.