Jennifer Aniston face urât la beţie!

25 iunie, 2009

Jennifer Aniston, actriţa din Comedia în esenţă tare „Prietenii tăi", difuzată la Pro Cinema de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, nu se lasă intimidată de declaraţiile lui Jennifer Lopez. Se pare că Aniston a încins şi mai tare spiritele ducând disputa dintre ea şi J. Lo...

Vezi si: Jennifer Aniston, actriţa din Comedia în esenţă tare „Prietenii tăi", difuzată la Pro Cinema de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, nu se lasă intimidată de declaraţiile lui Jennifer Lopez. Se pare că Aniston a încins şi mai tare spiritele ducând disputa dintre ea şi J. Lo la nivelul următor. Actriţa a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că a sunat-o la beţie pe Jennifer Lopez să-i spună exact ce are pe suflet.

Disputa dintre cele două dive a început când Lopez a acuzat-o pe Jennifer Aniston că i-a furat ideea celui mai nou film al său, „Plan B". Jennifer Lopez plănuia să revină în lumina reflectoarelor după câţiva ani de absenţă cu un film în care joacă rolul unei femei singure care vrea să devină mamă prin inseminare artificială. Când a auzit că cel mai recent film al lui Aniston, „The Baster", are exact acelaşi subiect, Jennifer Lopez s-a înfuriat şi a început să lanseze acuzaţii la adresa rivalei ei, cum că aceasta i-ar fi furat ideea filmului.

Totuşi, Jennifer Aniston nu a stat cu mâinile în sân şi după ce a băut câteva pahare, a sunat-o pe J. Lo să o pună la locul ei. „Am sunat-o pe Jennifer Lopez la beţie", a recunoscut Aniston. „Nu a fost tocmai unul din momentele de care să fiu mândră", mărturiseşte actriţa.

Citeste mai mult despre Jennifer Lopez, Jennifer Aniston

Sursa: libertatea.ro

Trebuie sa mai citesti

Brexitul o face pe Theresa May să revină la Bruxelles. Vezi care sunt motivele

Premierul britanic, Theresa May se întoarce, sâmbătă, la Bruxelles, pentru a noi discuții cu Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene pe marginea "finalizării" acordului de Brexit.

Papa Francisc se OPEREAZĂ! S-a stabilit locul unde va face intervenţia chirurgicală

Ştirea, care a fost relatată chiar şi de IlSismografo, un portal considerat foarte apropiat Sfântului Scaun, se răspândeşte în Vatican şi confirmă ceea ce chiar Papa a declarat în martie

VIDEO "Secesionistul" Pep Guardiola, declarații dure la Liverpool: "Nu știu dacă UE face totul pentru respectarea drepturilor omului"

Pep Guardiola spune că ”politicienii care ne guvernează trebuie să fie controlați. De presă, dar mai ales de public, care e cel mai puternic”. Managerul lui Man. City nu e doar

Un gigant italian face investiții masive! Unde vor merge miliarde de euro

Un gigant italian și-a anunțat planul strategic pentru perioada 2019-2021, cu focus pe decarbonizare și clienți pentru accelerarea creșterii și crearea de valoare. Este vorba despre Enel.

Lucian Șova face primele DECLARAȚII despre jocurile de culise din PSD!

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, menținut în funcție de Klaus Iohannis, care nu i-a semnat demiterea, face primele declarații. Conform deciziei CEx PSD, Lucian Șova urma să fie înlocuit