JAF ca-n FILME la Paris! Ce au furat HOȚII din interiorul hotelului Ritz

11 ianuarie, 2018

Un grup de persoane cu cagule și topoare au jefuit un magazin situat în faimosul hotel Ritz din Paris, furând bijuterii de peste 4 milioane de euro.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Otelul

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Un minor a FURAT 5.000 de lei PENTRU ASTA! Motivul este de NECREZUT!

Un dosar de furt a fost deschis după ce un minor, în vârstă de doar 14 ani, domiciliat în municipiul Băileşti, a fost acuzat că a furat din casa părintească nu mai puţin de 5.000 de lei.

DRAMĂ în NOAPTEA NUNȚII pentru o VEDETĂ din România. Evenimente desprinse din FILME

Coșmar pentru una dintre vedetele României. Aceasta a povestit cum a fost înșelată chiar în noaptea nunții de partenerul care îi jurase iubire eternă.

Viață ca în FILME la azilul de bătrâni. ALCOOLUL și PROSTITUATELE i-au adus sfârșitul

Incredibil! A fost dat afară din azilul de bătrâni în care era cazat după ce membrii personalului au descoperit că o prostituată era ascunsă sub patul lui.

Huliganii au stricat petrecerea la Paris, campionii au defilat pe Champs-Élysées

Francezii au sărbătorit până în miezul nopții titlul mondial câștigat de „cocoși” în Rusia. Bucuria a fost umbrită de violențe înregistrate în capitală, la Lyon și Marseille. Doi

Şocant! Putin a fost ACUZAT că a FURAT o medalie de aur în timpul premierii fotbaliştilor

În timp ce majoritatea fanilor au sărbătorit victoria Franței la Cupa Mondială asupra Croației, unii telespectatori au remarcat un moment incredibil: un oficial al FIFA care îi înmâna