Iulia Motoc, judecător CCR, îl acuză pe profesorul Daniel Barbu de relații cu o studentă

29 noiembrie, 2012

Iulia Motoc, judecător CCR, îl acuză pe Daniel Barbu că ar fi avut relații cu o studentă din cadrul Facultății de Științe Politice. Motoc susține că Daniel Barbu s-a folosit de influența sa pentru a o promova pe studentă până la gradul de conferențiar universitar.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

DIVORȚ în Familia Regală! Prințul din Marea Britanie PUNE CAPĂT relației sale

Divorț la Casa Regală din marea Britanie? O publicație din Australia a lansat primele zvonuri, care par a fi adevărate. Prințul Charles ar pune capăt relației sale.

Iulia Albu, ATAC IRONIC la adresa Andreei Marin

Iulia Albu a postat pe blogul personal o imagine în care poza Andreei Marin este alături de poza unei țărănci. În poza, Andreea Marin este la sala de forță. Iulia Albu a susținut că

PERFORMANȚĂ sau INCONȘTIENȚĂ? A avut 3 relații în paralel, până a fost dat de gol. „Este bolnav! Nici măcar nu s-a obosit să fie original"

Steven Taylor, un fost fotbalist din Premier League, este prins într-un scandal public, după ce a fost dovedit că avea relații cu trei femei diferite.

GSP LIVE // VIDEO „Nu am mai vorbit de 4 ani” » S-au răcit relațiile dintre Gheorghe Hagi și frații Becali?

Azi dimineață, la emisiunea GSP Live, fostul agent Victor Becali, 57 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu Gheorghe Hagi, 53 de ani, antrenorul Viitorului. Becali a fost evaziv atunci