Irlanda de Nord ameninţă să conducă la eşecul negocierii Brexitului, avertizează Barnier

10 octombrie, 2018

Diferendul în centrul căruia se află Irlanda de Nord este pe cale să facă să eşueze foarte complexele negocieri cu privire la divorţul cerut de Regatul Unit, iar Uniunea Europeană (UE) este necesar să se pregătească de o despărţire dureroasă, a avertizat miercuri negociatorul-şef european Michel Barnier, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

China ameninţă Canada că vor exista „consecinţe grave“ dacă directoarea financiară a Huawei nu va fi eliberată

China a avertizat Canada că vor exista consecinţe severe dacă Meng Wanzhou, directoarea financiară a Huawei, nu va fi eliberată imediat, catalogând situaţia ca fiind „extrem de josnică.”

Prim-ministrul francez, după „Actul IV“ al protestului „vestelor galbene“: O taxă nu poate ameninţa unitatea naţională

Ministrul francez de Interne, Christophe Castaner, şi prim-ministrul Edouard Philippe au susţinut declaraţii de presă, sâmbătă seară, în care au prezentat un bilanţ provizoriu al

Ameninţare cu bombă la sediul CNN. Clădirea a fost evacuată

Sediul CNN din New York a fost evacuat de urgenţă, joi seara, în urma unei ameninţări cu bombă, venite printr-un apel telefonic.

METEO. Vremea e INSTABILĂ. GERUL ARCTIC intră în România. ANM anunță o IARNĂ ca la POLUL NORD

METEO. Vremea se schimbă radical. ANM a anunțat că vom avea parte de o iarnă ca la Polul Nord, cu temperaturi extrem de scăzute.

Analiză. Noi tensiuni se acumulează în Balcani. Kosovo îşi face armată proprie, Serbia ameninţă

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a declarat că de la Pristina vin veşti proaste: că se vor menţine taxele până când Serbia recunoaşte independenţa Kosovo şi că fosta provincie