Iohannis: DNA trebuie şi va merge mai departe; voi sprijini în continuare şi mai mult lupta anticorupţie

11 iulie, 2018

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la Bruxelles, că DNA trebuie să meargă înainte şi va merge mai departe, precizând că va sprijini în continuare "poate şi mai mult" lupta anticorupţie.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Uica Mihai, un maestru care-și povestește rețetele în grai bănățean. Bucătăria nu merge la stomac, merge la suflet

Pe Mihai Uica îl știe tot natul, că e gureș și tot la două vorbe spune și o snoavă. Dar nu asta i-a adus lui Uica faima, nici faptul că a fost mare folclorist, nici că și-a încercat

Românii din acest județ vor plăti mai mult. Tocmai s-a aprobat un proiect uriaș. Nimeni nu va mai avea WC în curte

Întreaga populație a județului va avea servicii de apă și canalizare, însă investiția presupune o majorare a tarifelor pentru populație.

Simona Halep a plecat azi spre Asia pentru următoarele turnee » Și-a anunțat obiectivul pentru finalul anului: "Mi-ar plăcea foarte mult"

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a plecat azi spre Asia, acolo unde va participa la turneele de la Wuhan, 23-29 septembrie, și de la Beijing, 1-7 octombrie. Simona Halep și-a anunțat

Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, despre Liviu Dragnea: “Discuțiile trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului”

Președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, susține că o discuție privind o temă atât de importantă privind soarta lui Liviu Dragnea, ca răspuns la scrisoarea celor

Halep și-a stabilit OBIECTIVUL de final de sezon: „Mi-ar plăcea foarte mult...”

Simona Halep va debuta în curând în cadrul turneelor din Asia. Românca a anunțat care e ținta sa pentru acest final de an.