Iohannis despre motivarea CCR în cazul Kovesi: Aduce mai multe întrebări decât clarificări

12 iunie, 2018

Preşedintele Klaus Iohannis spune că a citit motivarea deciziei CCR în cazul procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, însă evaluarea nu este terminată, precizând că, în această etapă, motivarea aduce la suprafaţă mai multe întrebări decât clarificări.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Țara de lângă România unde sunt cei mai mulți miliardari, dar și cele mai multe arme nucleare din lume

Este capitala a 78 de miliardari, niciun oraș din lume nu mai are atâția, însă aproximativ 17 milioane de oameni trăiesc la limita sărăciei.

Mai bine mai târziu decât niciodată: Trump spune că jurnalistul Khashoggi este cel mai probabil mort

Preşedintele american Donald Trump a declarat, joi, că îl consideră mort pe jurnalistul Jamal Khashoggi şi că răspunsul Statelor Unite faţă de Arabia Saudită va fi, cel mai probabil, unul

CIORBEA rupe TĂCEREA. Ce va FACE în cazul ORDONANȚEI de URGENȚĂ pe LEGILE JUSTIȚIEI

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a transmis un comunicat de presă în care explică decizia de a nu delega către adjuncții săi atribuția de sesizare a Curții Constituționale.

S-a aflat ADEVĂRUL! Cu CINE a plecat KOVESI din ROMÂNIA. DETALII de ultimă ORĂ

În urmă cu câteva săptămâni, în spațiul public au apărut imagini cu Laura Codruța Kovesi pe Aeroportul Otopeni, în timp ce era supravegheată de un ofițer SPP.

Dezvăluiri INCREDIBILE în cazul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi. Cine se afla în spatele CRIMEI

Autorităţile turce suspectează că jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost asasinat de serviciile secrete saudite. Un agent secret saudit şi fost diplomat, Maher Abdulaziz Mutreb, a jucat un