Învață să economiseși! Cum să îți reduci cheltuielile casei în anotimpul rece

11 octombrie, 2018

Iarna este un anotimp frumos, dar cu toții știm că în anotimpul rece cresc facturile considerabil. Din cauza agentului termic de care avem nevoie pentru a fi cald în casă, cheltuielile de întreținere a locuinței aproape că se dublează.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Târgul de Crăciun, o Românie în fața Casei Poporului. Pomana Porcului, pictorul de icoane și cârnați din păstrăv

O întreagă Românie înghesuită în câteva mii de metri pătraţi. Aşa a fost imaginat Târgul de Crăciun Bucureşti, continuând, al doilea an consecutiv, o idee care se bucură de succes.

Acuzații grave! Membru din Guvern, vrea autostradă prin fața casei! Terenurile, deja achiziționate pentru despăgubiri

Un nou atac la adresa ministrului demisionar de la Transporturi, Lucian Șova, acesta fiind acuzat că aruncă „petarda” autostrăzii Bacău-Braşov din ambiţie, „ca să-i treacă autostrada

O staţie de interceptare de pe vremea Războiului Rece a fost scoasă la vânzare

O staţie folosită în ultimii ani ai Războiului Rece la interceptarea semnalelor de lansare a unei rachete cu încărcătură nucleară a fost scoasă la vânzare.

America a câștigat DEGEABA Războiul Rece: Vine SOCIALISMUL peste ea!

O fantomă bântuie prin America, în special în rândul tinerilor. După un Război Rece, este evidentă simpatia tot mai multor tineri americani pentru socialism.

ROMÂNIA - CEHIA 31-28 // Ambros Martin, analiză la rece a debutului: ”Prima repriză a fost perfectă”

România s-a impus în fața Cehiei, scor 31-28, în partida de debut de la Campionatul European de handbal feminin din Franța. Antrenorul Ambros Martin e mulțumit de felul