Interviurile FNT. Marina Constantinescu, despre ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru

31 octombrie, 2017

După 11 zile, luni seară Festivalul Naţional de Teatru s-a încheiat cu un spectacol în care actriţa Juliette Binoche a strălucit pe scena TNB. Ajuns la final, directorul FNT Marina Constantinescu face un bilanţ şi povesteşte în studioul Adevărul LIVE despre feleul în care s-a văzut ediţia din acest an din punctul său de vedere.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Licitaţie de circa 46 milioane euro pentru modernizarea drumului naţional Alexandria-Turnu Măgurele

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au demarat licitaţia pentru modenizarea DN52, Alexandria-Măgurele, un drum naţional în lungime de aproximativ 47 km.

ATENȚIE la DRUM! Vești de ULTIMĂ ORĂ despre VREME

ANM a emis, sâmbătă dimineață, un cod galben de ceață valabil pentru 16 județe, din cauza căreia vizibilitatea este redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

EMOȚIONANT! Confesiunea lui Arşinel despre Stela Popescu: „Mi-e tare urât fără tine”

Alexadru Arșinel este distrus de moartea Stelei Popescu, cea mai bună prietenă a sa. El i-a dedicat marei actrițe câteva cuvinte, pe care le-ar include într-o scrisoare dacă ar trebui să scrie

Informații de ULTIMĂ ORĂ despre ATENTATUL din Egipt. Raiduri după atacul terorist soldat cu 235 de morţi

Armata din Egipt a lansat raiduri asupra unor presupuse ascunzători ale teroriştilor în peninsula Sinai, vineri seara, după ce un atac terorist a omorât cel puțin 235 de oameni.

Simona Halep face dezvăluiri despre colaborarea cu Ion Țiriac: "Pune mâna pe telefon și îmi spune direct"

Simona Halep a povestit că este ajutată de latura mai dură a lui Ion Țiriac, în condițiile în care Darren Cahill este o persoană care nu ridică tonul în momentul