INTERVIU Monica Ene-Pietroşanu, Intel: „De fiecare dată când vin în facultate sunt fascinată de curiozitatea studenţilor“

29 noiembrie, 2012

Intel România, prin divizia sa de Software Development, a anunţat lansarea a opt burse, în valoare totală de 10.000 de dolari, pentru studenţii de la Universitatea Politehnică din Bucureşti. Monica Ene-Pietroşanu, country managerul Intel Romania Software Development Center a vorbit despre implicarea companiei şi despre mediul academic român.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Breaking news! A MURIT iubita celebrului PUFF DADDY! Cauzele morții sunt INEXPLICABILE. Artistul e DEVASTAT. Detalii tulburătoare „A fost găsită pe jos, în casă...”

Fosta partaneră de viață a celebrului rapper P. Diddy, cunoscut și după vechea denuminre, Puff Daddy, a murit, în condiții suspecte. Trupul femeii a fost găsit în urmă cu câteva ore.

DESCOPERIRE MACABRĂ la METROUL din Capitală. ACHETATORII sunt ȘOCAȚI

Joi seară, vadavrul unei persoane a fost găsit în tunelul stației de metrou Pantelimon. Criminaliștii au deschis o anchetă în acest caz.

Bătălie pe locuințele ANL. Vezi unde sunt căutate

Pe lista pentru locuințe ANL înregistrată la primărie sunt înscriși sute de botoșăneni din municipiu.

Zilele Gabrielei Firea la șefia Capitalei sunt numărate. Cine sunt cei 3 care se bat să-i ia locul

Alegerile europarlamentare din 2019 au demarat bătălii interne în toate partidele, pentru a prinde un loc eligibil pe lista care asigură un post la Bruxelles. Liberalii au început să

Un star al Croației i-a înjurat pe spanioli în vestiar: "Le-am arătat că avem ouă mai mari ca ale lor. Sunt o adunătură de jigodii!"

Croația a învins-o aseară pe Spania, 3-2, în Liga Națiunilor. Stoperul lui Liverpool, Dejan Lovren (29 de ani), e supărat pe iberici: "Indiferent ce se întâmplă pe teren,