INTERVIU Mircea Cărtărescu, scriitor: „La un moment dat am avut un fel de epifanie“

01 iunie, 2018

Celebrul autor Mircea Cărtărescu, care împlineşte chiar vineri, 1 iunie, 62 de ani, ne introduce în culisele celui mai recent volum de jurnal al său, intitulat „Un om care scrie“, tratând anii 2011-2017, de scriere ai „Solenoidului“, dar ne şi explică de ce, chiar după trecerea de 60 de ani, forma mentis a sa rămâne neschimbată. „Vârsta mea mentală preferată e cea de 27 de ani“, spune apreciatul scriitor.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Mircea Cartarescu

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

LIGA I. Dinamo continuă să AGONIZEZE și cu Mircea Rednic. „Roș-albii” s-au încurcat de Dunărea Călărași

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, luni, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

Revoluție în "Ștefan cel Mare", vin 6 jucători! » Mircea Rednic a făcut anunțul: "Nu mai putem să ne jucăm"

Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit pe larg la conferința de presă de după semieșecul cu Dunărea Călărași, 1-1, despre jucătorii pe care vrea să îi aducă în perioada

ANUNȚ de ultim MOMENT de la BNR. Ce se întâmplă cu MONEDA NAȚIONALĂ

Banca Naţională a României a afişat, marţi, un curs de 4,6670 lei pentru un euro, în scădere cu 0,01 bani faţă de cel din şedinţa anterioară, când moneda unică valora 4,6671 lei.

INTERVIU Scriitoarea Laura T. Ilea: „În România politica e pâinea de toate zilele. În Canada evadez, iau o gură de aer, uit de politic”

Laura T. Ilea, scriitoare recent întoarsă în România după un deceniu trăit în Canada, şi-a publicat primul roman în limba română, „Cartografia lumii de dincolo”, în care cititorul

EXCLUSIV Constantin Anghelache dezvăluie amprenta pe care a avut-o asupra carierei de antrenor a lui Ilie Balaci: "Eu l-am trimis acolo"

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a povestit într-un interviu pentru GSP.ro că el a fost cel care l-a direcționat pe regretatul Ilie Balaci spre tainele