Incident şocant în Rusia. Un bărbat beat a aruncat un copil pe geam, de la etajul 3, ca să se distreze

07 februarie, 2018

Un bărbat de 34 de ani din Naberejnie Celnâi, un oraş din republica rusă Tatarstan, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor în urma unui eveniment care i-a şocat pe localnici.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Conflictul Grecia-Rusia dă în clocot: spionaj, vize anulate pentru preoți, autocefalia mitropoliei Ucrainei. Pulsul planetei

Conflictul diplomatic dintre Grecia și Rusia a ajuns la tonuri extrem de ridicate, după episodul cunoscut al expulzării a doi diplomați ruși, prinși cu activități ilegale și expulzați.

Victimele lui Donald Trump în războiul economic și al sancțiunilor: Rusia, Turcia, Iran. Pulsul planetei

Donald Trump a venit la conducerea SUA cu o țintă clară din campanie: reechilibrarea deficitelor comerciale cu terți actori și ieșirea din acordurile de liber schimb care le-au generat.

TENSIUNI puternice între SUA și RUSIA. DECIZIE RADICALĂ a Moscovei. Washingtonul AMENINȚĂ cu noi sancţiuni

Cu toate sancțiunile Administrației Trump care au fost aplicate Rusiei, aceasta va continua să-şi reducă deţinerile de titluri de valoare americane. Anunțul a fost făcut oficial de către

Preşedintele Tunisiei vrea un statut de egalitate între bărbat şi femeie în cazul moştenirii

Preşedintele tunisian Béji Caïd Essebsi nu a cedat protestelor de sâmbătă şi a propus luni egalitatea între bărbaţi şi femei în cazul moştenirilor, transmite Reuters.

A SUPRAVIEȚUIT MIRACULOS dintr-un AVION PRĂBUȘIT. Un COPIL de 12 ani a RĂMAS în VIAȚĂ, TOȚI ceilalți pasageri și piloții sunt MORȚI

Copilul de 12 ani prezent în avionul care a dispărut sâmbătă după amiaza în regiunea muntoasă a Indoneziei a supraviețuit prăbușirii aparatului.