Începe Festivalul Internaţional de Teatru de stradă Bucureşti B-FIT in the Street!

12 iulie, 2018

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează în perioada 13 iulie - 5 august Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street!

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cel mai în vogă internațional român va ajunge la o mare echipă. Suma este IMPRESIONANTĂ

Inter Milano vrea să-l aducă în propria curte pe Ionuț Radu, portarul celor de la Genoa, și pune la bătaie 12 milioane de euro pentru această afacere.

ACCIDENT în LANȚ. Un drum național COMPLET BLOCAT după ce PATRU AUTOVEHICULE s-au CIOCNIT

Un accident în care au fost implicate un microbuz, o basculantă şi două automobile, a fost surprins de o cameră aflată pe bordul uneia dintre maşini.

Extravagantul Brâncuși - Mergea cu cățeaua la teatru și-și boteza ucenicele cu nume bărbătești, ca să le poată înjura

Născut la data de 19 februarie 1876, în localitatea Hobiţa (judeţul Gorj), Constantin Brâncuși s-a stins din viață la Paris, la data de 16 martie 1957. Opera sa, însă, a rămas nemuritoare.

CONSILIER PARLAMENTAR găsit mort în Bucureşti. Breaking news

Miercuri, în jurul orei 10.00 a fost dată alarma în Parcul Herăstrău din Capitală, după ce a fost descoperit trupul unui bărbat. Din primele informaţii ar fi vorba de un consilier parlamentar

ALERTĂ în Bucureşti. 225 de blocuri au rămas fără apă . Sute de mii de persoane sunt DISPERATE

Radet a anunţat că miercuri dimineaţă a fost oprită furnizarea de apă caldă pentru 225 de blocuri şi imobile din Sectorul 2 şi alte 27 din Sectorul 6. Motivul este o avarie insemnată la