Începe cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru

01 iulie, 2018

Luni (2 iulie) debutează Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru (FIST). Până duminică (8 iulie), publicul va putea vedea artişti de la cele mai apreciate şcoli de teatru din Europa (Franţa, Rusia, Slovacia, Polonia, Serbia sau Ungaria).

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cel mai în vogă internațional român va ajunge la o mare echipă. Suma este IMPRESIONANTĂ

Inter Milano vrea să-l aducă în propria curte pe Ionuț Radu, portarul celor de la Genoa, și pune la bătaie 12 milioane de euro pentru această afacere.

ACCIDENT în LANȚ. Un drum național COMPLET BLOCAT după ce PATRU AUTOVEHICULE s-au CIOCNIT

Un accident în care au fost implicate un microbuz, o basculantă şi două automobile, a fost surprins de o cameră aflată pe bordul uneia dintre maşini.

Extravagantul Brâncuși - Mergea cu cățeaua la teatru și-și boteza ucenicele cu nume bărbătești, ca să le poată înjura

Născut la data de 19 februarie 1876, în localitatea Hobiţa (judeţul Gorj), Constantin Brâncuși s-a stins din viață la Paris, la data de 16 martie 1957. Opera sa, însă, a rămas nemuritoare.

POSTUL PAȘTELUI 2019. Când ÎNCEPE cel mai STRICT post din an. Cum ne RUGĂM în Postul Paștelui

Postul Paştelui în 2019 începe luni, 4 martie, şi se încheie în dimineața zilei de duminică, 28 aprilie, când va avea loc Sfânta şi Dumnezeiască Liturghie. Dezlegarea de pește va fi luni,

BOMBA SERII: Un GREU din PSD îl lasă pe Dragnea fără scaun: „Nu mai tolerăm mangleala!” Începe NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ

Se clatină scaunul lui Liviu Dragnea! Un membru important al PSD a pregătit lovitura finală pentru Liviu Dragnea. Totul se va petrece cu complicitatea partidului.