Incendiu la sediul central al spionajului rus din Moscova

09 noiembrie, 2017

Un incendiu a izbucnit la sediul central de la Moscova al serviciilor ruse de informaţii externe (SVR), însă nimeni nu a fost rănit, a anunţat agenţia rusă de spionaj, relatează The Associated Press.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

SPECIAL GSP » Astăzi, arbitrul cu cele mai multe meciuri arbitrate în Liga 1 all-time, Alexandru Tudor, va conduce ultimul său joc în calitate de "central"

În urmă cu aproape 20 de ani, un arbitru făcea senzaţie încă de la primele meciuri oficiate în Liga 1. Numele lui: Alexandru Tudor. S-a impus rapid într-o perioadă extrem

SPECIAL GSP » Astăzi, arbitrul cu cele mai multe meciuri în Liga 1 all-time, Alexandru Tudor, va conduce ultimul său joc în calitate de "central"

În urmă cu aproape 20 de ani, un arbitru făcea senzaţie încă de la primele meciuri oficiate în Liga 1. Numele lui: Alexandru Tudor. S-a impus rapid într-o perioadă extrem

„Tezaurul de la Pietroasele 2”. ENIGMA PAPIRUSULUI INESTIMABIL de la Mangalia, „prizonier” la Moscova mai bine de o jumătate de secol

În ziua de 18 mai 1959, o echipă de arheologi români descoperea la Mangalia, în măruntaiele vechiului Callatis, un mormânt vechi de 2.300 de ani. Între oasele mâinii drepte și oasele

INCENDIU în inima Capitalei. Traficul a fost DEVIAT

O mașină a luat foc în zona Piața Romană din București iar traficul a fost deviat. Pompierii intervin în acest moment pentru stingerea incendiului.

Real Madrid - ȚSKA Moscova 0-3 // Isco Alarcon e în cel mai rău moment al carierei » Fluierat de fani, a refuzat banderola: ”Ce vreți de la mine?”

Cândva unul dintre eroii los blancos, Isco Alarcon a rămas singur în vestiar. Fără sprijinul colegilor, al antrenorului și al suporterilor. Acesta este Realul sezonului 2018-2019.